Complimenten en tips – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Slagharen – Slagharen
Header afbeelding
Anton Geerdesplein 6 7776 BD Slagharen Tel:0523-681506 / 0523-208363 Spoed 0523-681950

Complimenten en tips

Uitgangspunt

Wij helpen u graag om u zo goed mogelijke zorg te bieden. Heeft u complimenten, tips of klachten over de geleverde zorg op medisch of farmaceutisch vlak laat het ons dan weten.
Indien nodig of aangegeven nemen wij contact met u op.

 

Compliment

U mag van ons goede zorg en vriendelijkheid verwachten. Bent u echter blij verrast door onze zorg of het contact? Laat het ons weten, want als u het als goed ervaart herhalen we dat graag nog eens voor u en voor anderen.

 

Tips

Heeft u een idee over hoe we het beter kunnen doen of iets goed kunnen houden? Dan horen we dat ook graag. Persoonlijk, maar via onderstaand formulier kan ook.

 

Klachten

Wij doen ons best, maar soms gaat het niet zo als u had gehoopt. Dat vinden we natuurlijk jammer en zouden graag van u weten wat uw ervaring was, zodat we het op kunnen lossen en/of volgende keer wellicht kunnen voorkomen.

Als er iets mis gaat neemt u eerst contact op met de praktijk. Samen proberen we er uit te komen.
Lukt dat onverhoopt niet dan gaat uw klacht naar een onafhankelijke klachtenfunctionaris buiten de praktijk. Ook hier proberen we het samen op te lossen. Wij zijn hiervoor aangesloten bij een onafhankelijk organisatie voor de landelijke klachtenregeling. Voor meer info klik hier.

Bent u dan nog niet tevreden dan kunt u de geschillencommissie inschakelen.

 

Beveiligingscode

Heeft u problemen met de beveiligingscode of is deze ingewikkeld, klik dan op het ververs knopje naast de plek waar u uw code invoert. Dit kunt u zo vaak als u wilt toepassen tot er voor u een geschikte code is die u kunt invoeren.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord