Keurmerk kwaliteit – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Slagharen – Slagharen
Header afbeelding
Anton Geerdesplein 6 7776 BD Slagharen Tel:0523-681506 / 0523-208363 Spoed 0523-681950

Keurmerk kwaliteit

Aantoonbaar goede zorg

Specifiek voor apotheekhoudende huisartsen verzorgt DEKRA (het voormalige KEMA) de certificatie. Certificatie, een initiatief van de Landelijke Huisartsen Vereniging, voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken en de kwaliteit van de zorgverlening steeds verder te verbeteren.

 

 

Een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO verbetert de effectiviteit op de werkvloer, waardoor kwaliteit een vanzelfsprekend begrip wordt binnen de organisatie. Het certificaat is van grote waarde. Patiënten, verzekerden, zorgverzekeraars en de inspectie voor de Volksgezondheid weten direct dat de apotheekhoudende huisartsenpraktijk voldoet aan de landelijke normen.

Certificering wordt verkregen als de praktijk aan strenge kwaliteitsvereisten voldoet die periodiek getoetst worden. Het gaat daarbij om alle onderdelen van het medisch en farmaceutisch handelen. En natuurlijk is uw beoordeling belangrijk. Daarom heeft enige tijd geleden een patiënttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. Velen van u hebben het formulier ingevuld en geretourneerd. Hieruit is gebleken dat onze patiënten erg tevreden zijn over onze praktijk. Mocht het zo zijn dat u nog verbeterpunten voor ons heeft, dan vernemen wij het graag van u.

Certificering betekent dat onze organisatie voortdurend bezig is om de kwaliteit van het medisch en farmaceutisch handelen te verbeteren. Huisartsenpraktijk Slagharen heeft de volgende certificaten:

  • DEKRA certificaat voor norm NEN-EN-ISO 9001:2008;
  • DEKRA certificaat voor norm ‘Kwaliteitsnorm voor farmaceutische zorgverlening door apotheekhoudende huisartsenpraktijk’ versie 2010.